Hoe veilig is de Keuzekado website?

Keuzekado is onderdeel van FeyenPak Geschenkenservice BV. De website van keuzekado wordt gehost in een beveiligd datacenter. We maken daarbij gebruik van de meest moderne firewalls ter bescherming van ons netwerk. Keuzekado gebruikt voor het beveiligen van de website het zogenaamde HTTPS protocol. Dit doen wij door middel van een SSL-secure certificaat. Bij het intikken van de website ziet u een slotje in de browser verschijnen. Bij gebruik van het HTTPS protocol wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Zo kan niemand anders op internet jouw gegevens zien of volgen. Deze SSL certificaten zijn niet te kopiëren of na te maken omdat er per loginnaam een bijbehorend SSL secure certificaat wordt uitgegeven. SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het internet. Vergelijkbaar met de bekende websites van financiële instanties. Ontvangt u desondanks een melding op uw computer dan heeft dit met grote zekerheid te maken met de hoge beveiligingsgraad op uw pc of laptop.

Privacybeleid Keuzekado

Beheer
De website www.Keuzekado.com staat onder beheer van FeyenPak BV. Keuzekado is een handelsnaam van FeyenPak B.V.
Ons vestigingsadres is Data 7a, 7741 MG Coevorden
Ons postadres is Postbus 190 7740 AD Coevorden
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 04056776
Ons B.T.W.-nummer is NL807251227B01

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Keuzekado. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Keuzekado respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens
De manier waarop Keuzekado persoonsgegevens verzamelt en gebruikt, via deze website en anderszins, wordt gereguleerd door het Autoriteit Persoonsgegevens; toezichthouder op de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Keuzekado heeft haar database geregistreerd bij het Autoriteit Persoonsgegevens onder meldingsnummer 1343958.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u inlogt om uw keuzegeschenk te verzilveren vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Signet Eindhoven. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Signet Eindhoven. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Signet Eindhoven. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en de gebruikerservaring te optimaliseren.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.
Als u ons in het kader van een bestelling uw e-mailadres meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen per mail contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst hebt.

Over communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon
Als u ons in het kader van een bestelling uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst hebt.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiliging
Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Keuzekado
Data 7a
0524 514245
info@keuzekado.com

Heeft bovenstaande antwoord uw probleem verholpen?

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij, vul dan het formulier in of neem contact op met onze telefonische helpdesk. De telefonische helpdesk is bereikbaar op telefoonnummer 0524 221411 (lokaal tarief). De telefonische helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Houdt uw inloggegevens bij de hand.

Staat uw antwoord hier niet bij?

Stel hier uw vraag aan de helpdesk.